Galleri

Vi har en passion for den gode smag og ægte råvarer med smag, som vi husker den fra barndommen. Derfor vil vi gerne dele disse oplevelser i form af marmelader og produkter, fremstillet med respekt for råvarerne og fokus på sundhed og balance i naturen. Vi glæder os til at dele disse oplevelser med jer.

Økologiske nordiske brombær forsigtigt opvarmet og tilsat Bali-vanilje, sukker og naturlig pektin. Økologisk citronsaft tilsat for smag og konservering. Flot violet farve og god konsistens, ikke for flydende. God til oste og på nystegte vafler.
Økologiske hindbær fra Norden. Opvarmet kortvarigt og tilsat økologisk citronsaft og ægte vanilje fra Bali. Nærmest fortryllende duft af dansk sommer og et eksotisk strejf fra vaniljen. God på friskbagte boller eller brød med smør og evt ost. Perfekt til vaniljeis.

Økologisk havtorn fra Norden og stykkede appelsinskiver uden skind. Forsigtigt opvarmet og tilsat lidt citronsaft, en anelse finrevet økologisk appelsinskal, sukker, pektin og ægte Bali-vanilje.
Ideelt til blåskimmeloste og andre lidt kraftige oste på grund af sin intense bærsmag med noter af citrus og let bitterhed.
Økologiske danske stikkelsbær fra KysØko ved Næstved. Blandet med danske æbler - ligeledes fra KysØko - for god konsistens og frisk smag. Tilsat ægte Bali-vanilje, moderat med sukker og lidt økologisk citronsaft for konservering og smag.
Perfekt til gode oste og på friskbagt brød eller müesli.
Økologiske blåbær fra Småland nænsomt opvarmet og tilsat Bali-vanilje, en smule sukker og naturlig pektin. Tilsat økologisk citronsaft for smag og konservering. Flot, meget mørk, næsten sort farve og forholdvis fast konsistens p.g.a. naturlig stivelse i bærrene og ingen vand tilsat overhovedet.
Perfekt sammen med vafler, æbleskiver, pandekager, is og også til gode oste.
Økologisk mango, hvidløg, løg, citronsaft, frisk chili, Bali-vanilje og kardemomme - forsigtigt kogt og med et let aromatisk bid uden at være meget stærkt. Perfekt til orientalske retter eller hvor man har lyst til lidt eksotisk sødme.

Mød os hver lørdag fra 24. april 2021 på Sankt Jakobs Plads til ‘Bondens Marked’

(+45) 3140 7822